Sindre Johannessen vant KUTC 2022

av admin, 16 oktober, 2022
Sindre Johannesen jubler for seier i Kruke's Challenge 2022

Sindre Johannessen hadde satt seg mål om 12 runder i årets KUTC. Det stoppet på 10, men det holdt likevel til seier. Både Sindre og Jan Eirik Kolstad satte personlig rekord med 10 runder, men Sindre var i mål klokka 20:57, mens Jan Eirik var i mål klokka 21:52. Når to løpere ender på samme antall runder er det tiden som skiller, og her var altså Sindre solide 55 minutter før Jan Eirik i mål.

Jan Eirik Kolstad, sliten men fornøyd etter ti runder
Jan Eirik i mål etter ti runder

Løypa var temmelig våt, og enkelte deler var derfor også ganske gjørmete. Men været gjennom dagen var fint, og løypa ble ikke noe verre utover dagen. Sola tittet til og med fram utpå dagen, og temperaturen var grei nok til at flere løp i shorts. 

Med 21 påmeldte, og 14 som til slutt stilte på start, føyer KUTC seg inn i rekken av arrangementer som merker en nedgang i deltakelse etter koronaen. Vi tror det er midlertidig, og tenker det tar seg opp igjen ganske snart. I år var det i stor grad 'den harde kjerne' som deltok; med to hederlige unntak hadde alle deltatt tidligere. Fem stykker har nå til og med deltatt alle fem gangene Kruke's Challenge har blitt arrangert.   

Stikkord

Kommentarer