KUTC 2022 - siste forberedelser

av admin, 8 oktober, 2022

Etter at tre stykker har trukket seg står vi nå med 17 påmeldte til årets KUTC. Det er fortsatt mulighet for noen etternølere til å melde seg på - taket er 25 deltakere. For alle som skal delta gjelder det imidlertid å gjøre de siste forberedelsene nå som vi kun er noen få dager unna årets happening :-)

Værmeldingen ser ikke så ille ut i skrivende stund: Stort sett oppholdsvær siste tre døgn før og på selve konkurransedagen. Likevel er marka så mettet av vann at løypa nok blir gjørmete også i år. Noe løypearbeid har vi gjort, og noe mer blir det fram mot konkurransedagen, men stykket fra Saksvikkorsen og til Trollskogen er og blir et lite 'katastrofeområde'. Så her gjelder det å lete fram sko med godt grep, og være forberedt på å bli våt og sølete på beina. Temperaturen ser ut til å bli grei - rundt 8-10 pluss nede og 5-8 oppe - og relativt lite vind. Kort fortalt betyr det at årets utgave kan bli den beste vi har hatt i løpets historie rent værmessig! 

I år vil vi satse på litt utvidet service i base camp. Suppeserveringen (trøndersodd selvsagt) vil komme i gang tidligere, varmt vann og saft vil være tilgjengelig, og vi vil ha bemanning av tidtakersystemet slik at man slipper selvregistreringen som har forekommet tidligere. Men som alltid gjelder det at deltakerne selv er ansvarlig for egen mat og drikke.

For de som har deltatt før er det få endringer. Jeg anbefaler likevel alle å være på plass utenfor Jamthaugvegen 37 i tide til å både få startnummer/tag og høre siste informasjon fra løpsleder før start. Det blir adgang til varmestue og registrering fra kl. 9. Starten går som vanlig nøyaktig 10:00. Race manual er tilgjengelig her (på engelsk). 

Jeg minner om at det er mulig å bytte løpsdistanse helt fram til start. 8 runder er den desiderte favoritten, men vi har også noen påmeldt 4 og 12. Kanskje er det rom for å øke ambisjonsnivået? Eller kanskje treningen ikke har gått som planlagt og du er nødt til å gå ned en distanse? Ingen problemer - så lenge du gjør det FØR start. Etter klokka 10 på lørdag er det for sent! 

Stikkord

Kommentarer