KUTC

av admin, 8 april, 2023

Tradisjonen tro ble påmeldingen til Kruke's Ultra-Trail Challenge lagt ut i påsken. Nå kan påmeldingene begynne å tikke inn, og så har alle et avsluttende treningsmål for sesongen når vi kommer til oktober. Årets løp går av stabelen lørdag 14. oktober.

Påmeldingsskjema

Stikkord

av admin, 16 oktober, 2022

Sindre Johannessen hadde satt seg mål om 12 runder i årets KUTC. Det stoppet på 10, men det holdt likevel til seier. Både Sindre og Jan Eirik Kolstad satte personlig rekord med 10 runder, men Sindre var i mål klokka 20:57, mens Jan Eirik var i mål klokka 21:52. Når to løpere ender på samme antall runder er det tiden som skiller, og her var altså Sindre solide 55 minutter før Jan Eirik i mål.

Stikkord

av admin, 15 oktober, 2022

Tre løpere kjemper fortsatt ute i løypa etter ni og en halv time i årets KUTC. Joar Bohman er kanskje (?) ute på sin siste runde, men både Sindre Johannessen og Jan Eirik Kolstad ser ut til å kunne ta både en og to runder til. Hvem blir "last man standing"? 

(følg jevnlige oppdateringer på LIVE-siden)

Stikkord

av admin, 8 oktober, 2022

Etter at tre stykker har trukket seg står vi nå med 17 påmeldte til årets KUTC. Det er fortsatt mulighet for noen etternølere til å melde seg på - taket er 25 deltakere. For alle som skal delta gjelder det imidlertid å gjøre de siste forberedelsene nå som vi kun er noen få dager unna årets happening :-)

Stikkord